Rapportering i Examinare Survey Tool

Uansett antall resultater i den elektroniske undersøkelsen din, analyseres svarene automatisk i sanntid. Prosessen med generering av rapporter og representasjon er intuitiv og enkel. Alt er organisert i henhold til metodene listet opp nedenfor.

Diagrammer

Examinare har vi forskjellige diagrammer som tilfredsstiller dine behov for raske svar. Er du i et møte? Trenger du et raskt svar? Bruk kartleggeren vår og få tak i svarer direkte på skjermen.

Visning av individuelle stemmer
Med Examinare Survey-verktøyet har du muligheten til å se resultatene oppsummert, og sjekke enhver stemme i detalj. Resultatene kan skrives ut ut direkte fra rapporteringsområdet.


Ekskluder resultater
Noen ganger kan du få useriøse stemmer i offentlige undersøkelser. Det kan forventes ettersom
du deler lenken til offentligheten, og siden vi tross alt jobber med mennesker. Du trenger ikke å bekymre deg for dette, bare åpne feltet for individuelle stemmer og klikk "Ekskluder". Antall ekskluderte stemmer er notert av systemet og kan inkluderes i sluttrapport.


Eksporterer

Eksporterer resultater til MS Excel.
Vil du ha svarene dine i tabellform? I så fall vil du elske vår MS Excel eksportfunksjon. Det tar bare ett klikk før du kan resultatene på datamaskinen din etter et par sekunder.

Eksporterer resultater til PDF-format.
Trenger du en detaljert rapport om undersøkelsen? Gå inn på kontoen din på Examinare og klikk PDF. Du vil få en detaljert rapport med diagrammer, som lastes ned i løpet av et par sekunder. Examinare Survey Tool er der for å hjelpe deg hele veien.

Eksporterer resultater til SPSS.
Jobber du med SPSS? I så fall er du bare ett museklikk unna å analysere undersøkelsene dine ved hjelp av SPSS. Vi har nedlastbare filer i “.sav” og i ".Sps" -formater.


Anerkjent over hele verden

Siste nytt