Undersøkelsesverktøy
 

SPØRSMÅLSTYPER OG SVAREMÅTER.

Du finner alle spørsmålstyper du trenger for å lage en perfekt undersøkelse med Examinare undersøkelsesverktøy. Vi kjeder ikke våre brukere med teknisk informasjon og respondentene vil alltid vite hvordan de svarer på spørsmålene.

Eksempel på spørreskjema:
Datamaskinversjon (Smartphone/Tablet/Desktop)

Mobiltelefonversjon (Wap/2G/3G)
 

Examinare moduler og integrasjon

TILGJENGELIGE SVAREMÅTER:

Flervalgsspørsmål (1 riktig svar)

Brukes mye i alle typer undersøkelser og spørreskjemaer. Kan også kombineres med et tekstfelt for tilbakemelding, slik at du lettere får mer informasjon.

Typiske brukseksempler:

– Kjønn
– Info om alder
– Ja eller Nei spørsmål
og mye mer.

Prøv nå!

Flervalgsspørsmål (ingen eller flere riktige svar)

Brukes i mange undersøkelser hvor du ønsker at respondenten kan svare med flere enn 1 valg. Examinare loggfører også om brukeren ikke fyller ut noe og du kan gjøre spørsmål obligatoriske.

Typiske brukseksempler:

– Servicespørsmål
– Bruksspørsmål
– Velge alternativer
og mye mer.

Prøv nå!

Fritekst-spørsmål (1 riktig svar blir skrevet inn)

Brukes når du ønsker at respondenten skal svare ved å skrive inn tekst. En mer avansert versjon av denne spørsmålstypen er “Fri-tekstspørsmål (flervalgssvar)”.

Typiske brukseksempel:

– Skriv navnet ditt
– Fortell oss hva du synes
– Hvorfor liker du ikke…
og mye mer.

Prøv nå!

Osgood-skala (skala med motparter)

Osgood-skala brukes vanligvis i spørreskjemaer som handling merkevarebygging og synspunkter. Tanken er å sette synspunkter mot hverandre. Skalatrinn kan justeres mellom 2 og 7 poeng.

Typiske brukseksempler:

– Varm vs kald
– Lys vs dempet
– Smart vs dum
og mye mer.

Prøv nå!

Gradsskala

Brukes i mange spørreskjemaer om servicetjenester der respondenten skal gradsvurdere servicetjenester i ulike avdelinger, f.eks. support, fakturering. En gradskala kan føre til mindre bruk av flervalgsspørsmål, men det kan også føre til at spørreskjemaet blir avansert i forhold til den ordinære respondenten. I så fall kan det føre til mindre stemmer.

Typiske brukseksempler:

– Hvordan vil du vurdere vår avdelinger: støtte, fakturering, teknisk support, salgsavdeling
– I forhold til følgende faktorer hvordan vil du vurdere vår: priser, support, behandlingstid, vennlighet
og mye mer.

Prøv nå!

Instruksjoner

Instruksjoner er egentlig ikke en spørsmålstype, men brukes for å sette inn detaljerte forklaringer av påfølgende trinn, og kan brukes i hvilken som helst del av spørreskjemaet eller undersøkelsen.

Kan brukes for å forklare:

– Neste trinn
– Hvordan du skal tenke når du vurderer Osgood eller gradskala-spørsmål
– Kan inneholde generell informasjon
og mye mer.

Prøv nå!

Fritekst-spørsmål (Flere riktige svar blir skrevet)

Fritekst-spørsmål (flere svar blir skrevet) er en mer avansert versjon av den originale fritekst-spørsmålet. Alle felter kan gjøres obligatoriske eller valgfrie. Dette vil hjelpe deg å få mer informasjon fra respondentene.

Typiske brukseksempler:

– Oppgi: Navn, Adresse, Postnummer og land.
– Oppgi ditt serienummer og produktet fra oss som du bruker for å be om støtte.
– Sjekk og rett følgende detaljer
og mye mer.

Prøv nå!

RESPONDENTER

Du kan nå ut til målgruppen gjennom alle mulige kommunikasjonskanaler, slik elektroniske enheter, nettsider eller på vanlig telefon. Avhengig av målgruppens egenskaper og dine forretningsmål kan undersøkelsene du sender være enten offentlige eller private.

Prøv nå!

 

Offentlige undersøkelser & spørreskjemaer.

Ved å bruke funksjonen for offentlige undersøkelser kan du dele spørreskjemaer via en lenke på nettsiden eller f.eks. gjennom et månedlig nyhetsbrev. Alle svarene i offentlig undersøkelse er 100% anonyme.

Prøv nå!

 

Private undersøkelser & spørreskjemaer.

Ved å bruke funksjonen for private undersøkelser kan du sende ut personlige e-post eller mobilinvitasjoner til respondentene. Hver invitasjonen har en personlig lenke og undersøkelsesverktøyet Examinare sørger for at ikke respondenter svarer dobbelt. Alle svar fra private undersøkelser kan spores tilbake til personene som svarte i undersøkelsen, men kan gjøres 100% anonyme i sluttrapporter.

Prøv nå!

RAPPORTERING

Uavhengig av resultatmengden i nettundersøkelsen blir analysen av svarene gjort automatisk i sanntid. Prosessen med å lage rapporter og representasjoner er intuitivt og lett. Rapporteringen er organisert i ulike tidsbesparende metoder som er listet under.

Prøv nå!

 

Diagrammer

I Examinare har vi ulike diagrammer som sørger for at du får et raskt svarresultat. Er du i møte? Trenger du et raskt svarresultat? Bruk våre diagrammer og få svarene direkte på skjermen.

Prøv nå!

 

Visning av individuelle stemmer.

Examinare undersøkelsesverktøy lar deg ikke bare se resultatoppsummeringen, du kan også sjekke detaljerte enhver stemme selv. Resultatene kan skrives ut direkte fra rapportområdet.

Prøv nå!

 

Ekskludere resultater.

Noen ganger får du useriøse stemmer i offentlige undersøkelser. Dette er forventet ettersom du deler lenken med alle. Ikke vær bekymret, bare åpne stemmen i Individuelle stemmer og trykk på “Ekskluder”. Mengden av ekskluderte stemmer blir notert av systemet og også være inkluderes i sluttrapporten.

Prøv nå!

 

 

Eksportere resultater til MS Excel.

Lyst til å ha svarene i tabellform? Hvis det er tilfelle vil du elske vår eksportfunksjon for MS Excel. Bare trykk en gang og se resultatene på datamaskinen i løpet av noen få sekunder.

Prøv nå!

 

Eksportere resultater til PDF-format.

Trenger du en detaljert rapport av undersøkelsen? Gå til din konto hos Examinare og trykk PDF. Da får du en detaljert rapport med diagrammer som blir lastet ned i løpet av noen få sekunder. Examinare undersøkelsesverktøy hjelper deg gjennom alt.

Prøv nå!

 

 

Eksportere resultater til SPSS.

Arbeider du med SPSS? Hvis det er tilfellet er du kun ét museklikk unna fra å analysere undersøkelser med SPSS. Vi har nedlastbare filer i “.sav” og “.sps.” formatene.

Prøv nå!SIKKERHET

Vi i Examinare tar datasikkerhet svært alvorlig. Vi har toppmoderne SSL-kryptering og hoster i sikre datasentre. Men vi stopper ikke der, vi kan også legge til IP-blokkering på kontoen din dersom vil minimere tilgang til admin-området.

 • SSL-krypering;
 • IP-blokkering på administrasjonskonto;
 • Sikre datasentre med overvåkning døgnet rundt;
 • Sikkerhetskopiering hver time i tilfelle du vil gjenopprette noe du har slettet.

Les mer

Personvern er vår førsteprioritering.

Personvern er ikke bare viktig for deg, men også for personene som svarer på dine spørsmål. Derfor tar vi personvern svært alvorlig. Derfor lagrer vi aldri personlige opplysninger fra respondenter i informasjonskapsler eller andre steder utenfor systemet.

Hvis du er bekymret over å lagre sensitiv informasjon så kan du slappe av. Vi kopierer ingen data, et unntak er for sikkerhetskopier. Vi krever fortrolighet fra alle våre kunder, både små og store. Hvis dette er utilstrekkelig for deg så signerer vi med glede en fortrolighetsavtale når du bruker oss som konsulent.

Les merLAYOUT

Hva får respondentene til å svare? Stilig design eller funksjonalitet som alle forstår? Bruker du Examinare undersøkelsesverktøy så trenger du ikke velge.

Logotype, form og farge på undersøkelsen, startside, takkeside, skriftstørrelse og mange andre layout-funksjoner er tilpasningsdyktige. Slipp fantasien løs og lag en undersøkelse akkurat slik du vil ha den uten begrensninger.

Prøv nå!

Din egen logo og tilpasningsdyktig utseende for undersøkelsen.

Bruk din egen logotype og grafiske stil med et museklikk eller hvis du er en avansert bruker så kan du bruke vår kodefunksjon i CSS-stil. Hvis du endrer din logo da kan du oppdatere alle undersøkelser ved å endre logotypen på et sted. Hvis du har prosjekter som trenger en separat stil da kan du opprette adskilte stiler innenfor samme organisasjon eller prosjekt.

Prøv nå!

Beskriv undersøkelsen på en startside og avslutt med en takkeside.

Hvis du ønsker å starte undersøkelsen med generell info om bedriftens mål så kan du aktivere en startside på undersøkelsesskjemaet.
Du kan også naturligvis benytte en takkeside! Den siden dukker opp hver gang en undersøkelse har blitt fullført og blir laget for alle undersøkelser.

Prøv nå!

Bekymret for dårlig lesesyn?

Examinare gir deg muligheten til å kontrollere hvor godt bokstavene synes på skjermen. Alle undersøkelsesskjemaer har funksjoner for dårlig lesesyn. Med et museklikk kan skjermteksten i alle undersøkelsesskjemaer endres og forstørres med en større skriftstørrelse.

Prøv nå!OVERSATT OG LOKALISERT VERKTØY FOR UNDERSØKELSE OG UNDERSØKELSESSKJEMAER.

Examinare undersøkelsesverktøy er oversatt til over 25 språk og er tilpasset for både venstre-til-høyre og høyre-til-venstre skrivemåter. I dag er følgende språk tilgjengelig i Examinare undersøkelsesverktøy og konto.

 • Norsk (Norweigan)
 • Swedish (Svenska)
 • English US (English US)
 • Icelandic (Icelandic)
 • English UK (English UK)
 • German (Deutsch)
 • Thai (ไทย)
 • Danish (Dansk)
 • French (Français)
 • Spanish (Español)
 • Japanese (日本語)
 • Simplified Chinese (简体中文)
 • Arabic (العربية)
 • Russian (Русский)
 • Portuguese (Português)
 • Portoguese Brazil (Portuguese BRAZIL)
 • Hindi (हिंदी)
 • Filipino (Tagalog)
 • Finnish (Suomi)
 • Dutch (Nederlands)
 • Italian (Italiano)
 • Polish (Polski)
 • Hebrew (עברית)
 • Ukrainian (Українська)
 • Greek (Ελληνικα)
 • Turkish (Türkçe)
 • Macedonian (Македонски)
 • Lithuanian (Lietuvos)
 • Czech (Czech)
 • Afrikaans (Afrikaans)
 • Estonian (Estonian)
 • Swahili (Swahili)
 • Burmese (မြန်မာစာ)
 • Korean (한국의)
 • Serbian (српски)
 • Indonesian (bahasa Indonesia)
Prøv nå!DU FÅR MED EN API-UTVIKLER.

Systemet vårt er fullt funksjonelt via vår API-tilkobling. Du eller din utvikler kan bruke vår API for å automatisere undersøkelsesinvitasjoner, få data om respondenter eller stemmer både i individuell visning eller med demografien vedlagt.
Du kan også bruke vår API for å kontrollere distribusjon av telefonundersøkelser og Magic Polls™.

Prøv nå! Les mer i vår utviklerseksjon