Undersøkelsesverktøy
 
FLERE RESPONDENTER MED TELEFONUNDERSØKELSER FRA EXAMINARE.

Examinare er ikke bare et kraftig undersøkelsesverktøy for nettet. Vi tilbyr også en telefon-utvidelse slik at du kan legge til telefontjenesten i Examinare-kontoen. Vår tilgang til telefonundersøkelser lar deg ringe hvilket som helst telefonnummer i verden til utrolige priser. Vi har ingen begrensninger på antall respondenter som blir oppringt. De eneste begrensningene er begrensningene på din Examinare-konto.

Prøv nå!

Sjekk ut demonstrasjonen for telefonundersøkelser. Ring +46 18 800 80 20

 

En løsning som virker for alle.

Hvis du har et sentralbord så kan vi gjøre det klart for deg, hvis du ikke har så trenger du ikke å være bekymret – vi sørger for alt skal fungere uansett. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt og fortelle oss hva slags telefonløsning du bruker og så hjelper vi deg med å gjøre alt klart.

Prøv nå!

 

Vi håndterer store mengder samtaler.

Examinare sin skytjeneste for telefoni kan håndtere alle samtaler og sørger for at du aldri går tom for telefonlinjer. Vi håndterer store mengder samtaler på opptil 5.000 anrop/minuttet som er langt ifra maksgrensen.

Prøv nå!

 

Alle språk kan brukes.

Systemet kan bruke hvilket som helst språk i opptaket. Ettersom systemet for telefonundersøkelsen bruker lydfiler som du selv kan ta opp eller laste opp så er det ingen begrensninger.

Prøv nå!

 

Rapporter fra telefonundersøkelser blir lagt til resultatene og diagrammene i Examinare.

Vår telefonundersøkelsetjeneste sender rapporter til Examinare. Du trenger derfor ikke 2 systemer, kun Examinare.

Prøv nå!

 

Demonstrasjon av telefonundersøkelse.

For å få et inntrykk av hvordan dine kunder opplever en telefonundersøkelse, ring vårt nummer:

+46 18 800 80 20

Demonstrasjonen av telefonundersøkelsen tar imot anropet og stiller deg et par spørsmål.

 

Hvordan du starter.

Hvis du allerede har en Examinare-konto må du legge til utvidelsen for telefonundersøkelse. Dette gjør du ved å kontakte oss.

Hvis du ikke har en Examinare-konto for undersøkelser kan du bestille en fra vår prisside og deretter ta kontakt på e-post, telefon eller chat og så hjelper vi deg å komme i gang med telefonundersøkelser.