LAG INVITASJONSVINDU FOR NETTSIDER

For å invitere personer besøker din nettside kan du bruke vår ferdiglagde Pop-up rammeverk. Denne funksjonen er annerledes enn vanlige sprettoppvinduer ettersom den ikke blir blokkert Antivirus og pop-up blokkere.

Først publiserer du undersøkelsen i “Offentlig modus”. Gå til “Undersøkelser”-> “Rediger” på undersøkelsen du ønsker å legge til et sprettoppvindu og trykk “Distribuer”. Her finner du et valg som heter “Alternativt JavaScript Pop-up”.

Først velger du ønsket fargestil ved å trykke på de ulike stilene. Når du funnet en stil du liker kan du legge til en melding som respondentene ser når du inviterer dem til undersøkelsen. Du kan også inkludere filer i meldingsboksen.

Når du er fornøyd med invitasjonsvinduet og er klar for å aktivere den, trykk på “Vis” knappen for å få koden du som du må legge til i nettsiden din. Invitasjonsvinduet vises kun en gang per besøkende på nettsiden. Hvis du trenger hjelp til å tilpasse og designe invitasjonsvinduet, vennligst kontakt vår kundestøtte.

Vennligst merk: Det kan dukke opp en advarsel når du legger til bilde i redigeringsfeltene. Advarselen er helt normalt og kan ignorere. Hvis du trenger hjelp, vennligst kontakt vår kundestøtte.