Undersøkelsesverktøy
 
ENKELT Å LAGE, FÅ STEMMER OG RAPPORTERING.

Vi har kalt det for Magic Polls, les mer så skjønner du hvorfor!

Magic Polls™ er en teknologi utviklet av Examinare, som lar deg lage meningsmålinger ved hjelp av nettet eller tekstmeldinger (SMS). Du får tilgang til en rekke valgmuligheter og innstillinger.

Prøv nå!

 

Meningsmålinger via SMS, klar på 2 minutter.

Magic Polls™ via SMS fungerer ved at du legger inn spørsmål til meningsmålingen og straks du trykker på en knapp, så kan hvilken som helst mobil i verden sende inn et svare via SMS. Det blir sendt ut en SMS-kode som alle respondenter må oppgi før de svarer i SMS-meldingen, deretter vil Examinare sortere svaret i meningsmålingen.

Oppsettet tar 2 minutter og du kan lage din første Magic Poll straks Examinare-kontoen din er klar. Hvis du ønsker det så finner vi gjerne et lokalt nummer til en av de beste prisene i verden.

Prøv nå!

 

Nettstemming

Straks du har lagt til spørsmålet ditt i Magic Poll™ så er du klar for å implementere meningsmålingen på ditt nettsted. Bare ta HTML-koden og lim den inn i nettsiden. Du trenger ikke å endre HTML-koden for å oppdatere den med spørsmål eller svar. Magic Polls™ oppdaterer innholdet i HTML-kode når du gjør endringer i Examinare.

Prøv nå!

 

Twitterstemming

Alle Magic Polls™ er koblet til Twitter. En enkel tweet gjør at brukere kan sende inn sin stemme. (Brukeren må autorisere kontoen din med Twitter). Twitterstemming er gratis, koster ingenting og kan brukes i klasserom og i konferanser.

Prøv nå!